Basiscursus gitaarspelen Vlaardingen

Tijd: Locatie: De Gitaarschool, Aristide Briandring 90, 3137 DB Vlaardingen

Zou u ook zo graag gitaar willen spelen in de klas? Deze groepscursus is bedoeld voor leerkrachten, die in 13 lessen de basis willen leren van het gitaarspel. Zeer geschikt voor mensen die nog nooit gitaar hebben gespeeld!

Wat gaan we doen?

Aan de hand van de door ons geschreven methode leert u naast theorie en oefeningen, een paar bekende popsongs met eenvoudige akkoorden te spelen! De studielast is ca. 30 minuten per dag. Voor groepen/teams die al bekend zijn met de gitaar kunnen wij tevens vervolgcursussen bieden. Laat ons weten als daar interesse voor is.

Praktische informatie

Kosten: € 155, – per persoon (inclusief lesmateriaal). De betaling van het lesgeld geschiedt per eenmalige incasso.
Voor degenen die niet in het bezit zijn van een gitaar bieden wij de mogelijkheid om een gitaar te huren. De kosten hiervoor zijn € 3,50 per week. *Huur loopt door in vakanties
Lesmethode: Het lesmateriaal is inbegrepen bij het cursusgeld. Wij werken hierbij uit de door ons geschreven methode: slaggitaar voor iedereen deel 1 en 2 van Arend van der Salm en Carina Hulspas.
Leslocatie: De Gitaarschool, Aristide Briandring 90, 3137DB in Vlaardingen
Cursusdata: elke maandag tussen 18 september en 18 december 2017 (er is geen les op 16 oktober).
Tijd: van 16.30 uur tot 17.30 uur
Aanmelden: U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Stephanie Hameeteman, stephaniehameeteman@kade40.nl. U ontvangt dan een inschrijfformulier.