Netwerkevenement rond cultuureducatie in Schiedam

Tijd: Locatie: Basisschool de Peperklip, Fahrenheitstraat 2-4, Schiedam

Netwerkevenement rond cultuureducatie, voor directeuren en leerkrachten van basisscholen, kunstvakdocenten en medewerkers van culturele instellingen in Schiedam.

Woensdagmiddag 20 mei, tussen 14.00 en 16.30 uur in wijkschool de Gorzen (Dwarsstraat 2, 3114 LC Schiedam). Deze netwerkmiddag wordt georganiseerd door Mooi Werk en heeft als doel cultuureducatie in Schiedam beter in beeld te brengen.

Edwin van Meerkerk, universitair docent en expert op het gebied van cultuureducatie geeft een korte, maar bevlogen lezing. Culturele aanbieders die te vinden zijn op de website Parels van Schiedam (www.parelsvanschiedam.nl), laten docenten tijdens de borrel- en informatiemarkt een sneak preview zien van wat de leerlingen het komend schooljaar te wachten staat op het gebied van cultuureducatie.
Mooi Werk brengt de aanwezigen op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent het programma Cultuureducatie met Kwaliteit Vlaardingen|Schiedam (www.cmkvs.nl) – een samenwerking met KADE40 in Vlaardingen – en geeft inzicht in de mogelijkheden tot deelname het komend schooljaar.

Ook zal er voldoende inspirerend cultuureducatief materiaal aanwezig zijn, om in de klas mee aan het werk te gaan. De middag start om 14.00 uur en zal eindigen met een borrel en lekkere hapjes om 16.30 uur. Aanmelden kan via post@stichtingmooiwerk.nl of 010-273 47 80.