Speciale Parels van Schiedam netwerkmiddag voor culturele instellingen en scholen

Inspiratie, nieuws

Op woensdagmiddag 31 mei 2017 is het tijd voor de jaarlijkse Parels van Schiedam Netwerkmiddag; een inspirerende bijeenkomst voor leerkrachten, culturele aanbieders, schoolbesturen en andere geïnteresseerden in Schiedam.
Deze keer wordt de bijeenkomst georganiseerd in groter verband. In samenwerking met Stichting Mooi Werk bieden CMKVS, Parels van Schiedam, NME en basisschool De Peperklip twee prachtige evenementen in één: PRIMO’s Got Talent, een project voor en door leerkrachten, en de jaarlijkse Parels van Schiedam netwerkmiddag.

Tijdens deze editie kunnen bezoekers genieten van de vele talenten van PRIMO-leerkrachten. Daarnaast zal de website van Parels van Schiedam en het aanbod voor volgend schooljaar centraal staan. Op de website van Parels van Schiedam vindt u het aanbod van instellingen op het gebied van cultuureducatie, natuur- en milieueducatie, sport en kinderparticipatie. Ook zal de websitebeheerder van Parel van Schiedam tips en trucs geven en zullen wij gebruikerservaringen ophalen bij de aanwezigen. Deze input en de resultaten van een enquête zullen een belangrijke rol spelen in het verbeteren van de website.
De middag wordt vergezeld door een uitgebreid lunchbuffet, passend bij het thema SoulFood.
Kortom, ga rond de tafel met aanbieders en leerkrachten en laat u tijdens de netwerkmiddag inspireren terwijl u tussendoor geniet van optredens van PRIMO’s Got Talent; een middag waar je na schooltijd even voor omfietst.

Praktische informatie

Start: 13.30 uur (inloop vanaf 13.15 uur)
Einde: 15.30 uur
Locatie: OBS De Peperklip, Fahrenheitstraat 2-4, 3112 ZM Schiedam.
Prijs: Deelname aan de netwerkmiddag is van oudsher gratis. Omdat PRIMO’s Got Talent een benefietevenement is, waarbij de opbrengst naar de RopaRun gaat, is de toegang voor de middag € 10,- (inclusief lunch). Vanuit de organisatie van de netwerkmiddag wordt hierin tegemoet gekomen en hierdoor betalen deelnemers voor de middag slechts € 5,-.
Opgeven via: renske@stichtingmooiwerk.nl

Voor meer informatie klik hier.